dimecres, 6 de febrer del 2013

La platja de ( Montañita )



Montañita es una de les platges mes boniques que he vist.
Allà tens tot el que necessites per gaudir d'un dia excel·lent.
Aquesta platja presenta onades perfectes que arriben fins als dos metres i mig, atraient turísticament a una gran varietat de persones de distintes localitzacions per la practica de surf.





En canvi, encara que els habitants del poble també gaudeixen de la seva platja i hi treuen profit amb pesca, i el gran turisme que te, són persones molt amables i pacifiques, que et fan sentir en un lloc molt acollidor.
A més te una gran varietat de llocs on pots degustar plats molt suculents sense necessitat de quedar-me sense calers ja que es molt econòmic i te una relació de qualitat- preu molt assequible.
Per poder arribar a aquesta platja des-de localitats properes es molt habitual les bicis, bicis-taxi o camioneta.
En definitiva fàcil localització, molt bé comunicada, amb la possibilitat de practicar activitats recreatives desprès de degustar un bon plat amb els teus amics, per acabar descansant i relaxant en aquest Paradís. Recomanable en tots els sentits.






2 comentaris:

  1. Hola,

    Em dic Alba i m'agrada molt el teu bloc, m'encanta fer surf i no havia escoltat parlar mai de aquesta platja tan bonica. He mirat mes informació, localització, allotjament, preus i aquest estiu en tindre que conformar amb la platja de Badalona. No puc viatjar tant com m'agradaria, però gaudeixo molt amb blocs con el teu.
    M'agradaria fer-te una pregunta. Saps o tens alguna ruta de platges similars per la mateixa zona?
    Espero la teva resposta i et felicito per el teu bloc.

    Moltes gracies per endavant!

    Alba.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alba,

      Volies saber algun lloc mes com aquest,
      La Platja de Salinas (Ecuador).

      Salutacions..

      Elimina